Nieuwe suggesties

Carpaccio van Belgisch wit blauw €16 Kikkerbilletjes met look €17,50 Vispannetje met verse vis €20 Geplette aardappel met verse garnalen, hollandaise en gepocheerd eitje €20 Bouillabaisse met verse vis en vergezeld van rouille en toast €26 Steak Rossini met foie gras, cognacsaus en verse frietjes €28

Asperge suggesties

Asperge soep €6,00 Voorgerechten Gerookte zalm met asperges en mousselinesaus €18,00 Asperges op zijn vlaams €18,50 Hoofdgerecht Asperges met zalm of kabeljauw en mousselinesaus €28,00

Strat' e Varia

Blankenberge is fier op haar vernieuwde centrumstraten! Die straten nodigen meer dan ooit uit tot flaneren, winkelen, kuieren, verkennen… het goede leven kortom. Dat verdient een feestje! En daarom pakt Blankenberge op zaterdag 8 april stevig uit met het wonderlijke event Strat’ e Varia. Neem dit wonderlijk gerust letterlijk. Op verschillende tijdstippen vertrekken stoeten met telkens drie spectaculaire mobiele straatacts …

Wildmenu

pexels-photo-66639

In oktober start traditioneel het wildseizoen. We zijn dan wel aan de kust, maar uiteraard voorzien wij ook graag in de gezellige herfstmaanden een passend wildmenu. Chef Imgard brengt het beste van het seizoen op je bord, met keuze uit verschillende voor- en hoofdgerechten. Soep van wilde boschampignons *** Foie gras met toast en garnituur of Duo van wildpaté en …